Valitse liittosi näköinen Yhdistysavain

Jokainen yhdistys, rekisteröity tai rekisteröimätön ja liitosta riippumatta, voi käyttää Yhdistysavainta. Tällä sivulla on listattu keskusliitot, jotka ovat tehneet kanssamme erillisen yhteistyösopimuksen.

Joko liitollasi on yhteistyösopimus?

Yhdistysavain on jäsenyhdistysten käytössä useassa liitossa. Tältä sivulta löydät yhteistyöliittomme, joiden jäsenyhdistykset voivat tilata liiton ilmeeseen sovitetun Yhdistysavaimen.

Yhdistysavain auttaa sähköistämään liiton toiminnan. Yhdistysavaimella jäsenyhdistykset saavat käyttöönsä helpot ja monipuoliset työkalut, joilla jäsenten palveleminen, osallistaminen ja koko liiton toiminnan kehittäminen helpottuu.

Yhteistyössä liiton kanssa voimme tarjota yhdistyksille simppelin paketin, johon sisältyy:

• Liiton yleisilmeen mukainen ulkoasu
  • Liiton määrittelemä verkkotunnuspääte
  • Kumppanihinnat

Yhteistyökumppaneidemme kautta tarjoamme lisäksi kehittämiskoulutuksia, joissa hyödynnetään Yhdistysavainta.

Ota yhteyttä Yhdistysavaimen tiimiin, niin tehdään yhdessä tarkempi arvio liitollesi sopivasta ratkaisusta.

Yhdistysavaimen tiimi

Ketkä muut jo käyttävät Yhdistysavainta?

Koulutusta verkon tai muuta apua hyödyntämiseen yhdistystoiminnassa?

Työväen Sivistysliitto TSL auttaa yhdistyksiä kehittämään viestintäänsä ja toimintaansa ja tarjoaa koulutusta Yhdistysavaimen käyttöön.

Nettitiimi tarjoaa koulutusta Yhdistysavaimen käyttöön ja voi auttaa sinua rakentamaan mahtavan sivuston, jos et halua itse huolehtia suunnittelusta.

Yhteistyöliittomme

Klikkaa liiton nimeä ja hyödynnä liiton kanssa sovittua yhteistyötarjousta. Tarjouksia voivat käyttää vain liittojen jäsenyhdistykset.