Rakennusliitto

Jäsenyhdistyksenä saat:

Aloita Yhdistysavaimen käyttö niin saat valmiin Rakennusliiton jäsenyhdistykselle suunnitellut ulkoasut ja voit julkaista sivuston suoraan Rakennusliitto.net-päätteiseen verkko-osoitteeseen.

Tarjoamme Yhdistysavain Start- ja Plus-versiot liitolle alehinnoin! Lisätietoja tuoteversioista ja hinnoittelustamme yleensä löydät Hinnasto-sivulta.

Yhdistysavain Start - 12,40 €/kk

Yhdistysavain Start on suunniteltu yhdistykselle, jota haluaa näkyä uskottavasti verkossa. Kotisivuista muokkaat yhdistykselle sopivat helppokäyttöisillä julkaisutyökaluilla.

Yhdistysavain Plus 24,80 €/kk

Yhdistysavain Plus on suunniteltu yhdistykselle, joka haluaa lisäksi helpotta arkensa hallintaa ja tehostaa toimintaansa.

Aloittaminen

Klikkaa linkkiä, täytä lomake ja aloita ilman sitoumuksia. Alkuun pääset ilmaisversiolla - mikäli ihastut Yhdistysavaimeen, voit myöhemmin tehdä laajemman version tilauksen suoraan Yhdistysavaimestasi.

HUOM! Voit tehdä tehdä tilauksen jos olet jokin seuraavista toimihenkilöistä:

Taloudenhoitaja
Sihteeri