Veloituksetta yhdistyksenne käyttöön!

Aloita ilmaiseksi!

Ytyä yhdistystoimintaan

Yhdistyksen tai seuran toiminta on sitä sujuvampaa, mitä vähemmän aikaa kuluu pakollisten ja tylsien rutiinien hoitamiseen. Yhdistysavain on kehitetty vapauttamaan aikaa yhdistyksenne varsinaiseen toimintaan.

Yhdistysavaimen käytön aloittaminen on ilmaista. Kun yhdistyksen toiminta tarvitsee lisäpotkua, se on myös päivitettävissä laajempiin versioihin. Käyttö on silloinkin erittäin edullista.

Laajenna käyttömahdollisuuksia maksullisilla versioilla

Veloituksettoman Free-version ohella valittavanasi on Start-, Plus- ja Premium-versiot.

VERTAILE VERSIOITA

Täytä lomake ja tutustu palveluun

Täytä alla oleva lomake ja saat käyttöösi veloituksettoman aloituspaketin, jossa on mukana mm. kotisivut, jäsenrekisteri sekä sovellus kulukorvausten käsittelyyn. Voit aloittaa tarvitsemiesi osien käytön välittömästi.

Ohittamaton tarjous yhteistyöliittojemme jäsenyhdistyksille!

Jos yhdistyksenne kuuluu johonkin yhteistyöliitoistamme, hyödynnä liiton kanssa sovittu yhteistyötarjous.

TUTUSTU TARJOUKSIIN