Asiakaspalvelu

Lähetä meille sähköpostia

Tavoitat asiakaspalvelumme lähettämällä sähköpostia osoitteeseen Enable JavaScript to view protected content.. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään seuraavana arkipäivänä.

..tai kysy tiimiltämme chatissa!

Oikean alakulman chat-painikkeessa näkyy vihreä neliö, kun tiimimme on linjoilla. Olemme tavoitettavissa chatissa työaikana mahdollisuuksien mukaan. Kun neliö on harmaana, chatissa on ruuhkaa tai juonimme yhdessä Yhdistysavaimen uusia kehityssuuntia!

Saanko teihin yhteyden puhelimitse?

Olemalla tavoitettavissa chatilla ja sähköpostilla pystymme palvelemaan kaikkia käyttäjiämme mahdollisimman hyvin. Haluamme kuitenkin tarjota mahdollisuuden yhteydenottoon myös puhelimitse.

Voit jättää meille puheviestin numerossa 010 3090 911, niin olemme sinuun sähköpostitse yhteydessä. Muistathan kertoa puheviestissä sähköpostiosoitteesi sekä sivustosi osoitteen (mikäli asia koskee jo olemassa olevaa sivustoa tai rekisteriä).

Tietoturvapäivystys

Tietoturvapäivystys on tarkoitetettu vain Yhdistysavain-palvelua koskevien tietoturvaloukkausepäilyjen ilmoittamiseen. Numero on auki ympäri vuorokauden. Muihin asioihin (esim. käytön tuki) liittyvistä yhteydenotoista veloitamme 100 euron hallintomaksun, johon lisätään ALV 24 %. Tietoturvaloukkausten käsittelyn tarkemmat periaatteet on määritelty käyttöehtojen tietosuojaliitteessä. Tietoturvapäivystyksen numero on 010 3090 999.